LOCALIZARE

TRANSPORT ÎN COMUN

METROU LA
600 m

O distanță reală, fără să rotunjim cifrele. Cele două stații ale magistralei M1, Dristor 1 și Dristor 2 sunt motivele pentru care diminețile tale vor deveni mai confortabile. Îți vei începe ziua fără stresul de a te trezi mai devreme pentru a parcurge distanțele până la birou sau școala copilului. Da, chiar atât de ușor poate fi programul tău zilnic!

EDUCAȚIE

ȘCOLI ȘI
GRĂDINIȚE

Cui îi place să facă naveta? Mai ales atunci când tot ce îți dorești este să petreci cât mai mult timp cu prietenii de la școală sau grădiniță. Copilul tău are nevoie să se focuseze pe lucruri mai importante, precum studiul și joaca și să uite de timpul pierdut în trafic. Noi te asigurăm că în apropierea comunității noastre vei găsi o listă de instituții de învățământ școlar și preșcolar la care se va duce cu plăcere în fiecare zi.

CUMPĂRĂTURI

PENTRU TINE ȘI CASĂ

Ai toate motivele să alegi să locuiești într-o zonă care îți oferă de la sesiuni relaxante de shopping în București Mall – Vitan, până la ingrediente proaspete din piață sau hipermarketuri pentru coșul zilnic. Iar pentru că locuința ta are nevoie de inspirație, magazinele de bricolaj și showroom-urile de mobilă din proximitate sunt mai mult decât binevenite, mai ales atunci când timpul tău liber este limitat.