Finisaje

MATERIALE LA CEL MAI BUN RAPORT CALITATE-PREȚ

Știm cât de importantă este fundația, dar și materialele de construcție folosite, pentru durata de viață a unei clădiri. Începând de la infrastructură, de la pereții exteriori ai clădirilor sau cei dintre apartamente, până la ferestrele din tâmplărie PVC cu geam tripan termoizolant marca SALAMANDER, sau la parapeții de sticlă laminată și securizată de la balcoane, totul este gândit să respecte cele mai bune standarde. Materialele și finisajele folosite în locuințe vor păstra același raport calitate-preț și se vor remarca, încă de la intrarea în apartament: ușă metalică si uși de interior, marca PINUM plăci ceramice, cu grosimea de 10mm, marca DECOVITA în băi și bucătării, parchet laminat și băi complet echipate cu produse de calitate superioară. Pentru un plus de confort, încălzirea se va face, pentru fiecare apartament, cu centrală termică individuală, cu funcționare în condensație, și calorifere.

ATENȚIA LA DETALII

Analizăm îndeaproape toate detaliile, exact ca și tine. Acest lucru va putea fi observat încă de la exterior, acolo unde pregătim spații verzi și un loc de joacă pentru copii. Mașina ta se va afla în fiecare zi într-un loc sigur, deoarece vei putea achiziționa un loc de parcare exterior sau unul în parcarea supraetajată, de tip lift, pe sistem hidraulic marca KLEEMANN, în subsol. Intrarea principală din fiecare bloc va fi prevăzută cu o rampă pentru persoanele cu dizabilități, dar și pentru cărucioarele celor mai tineri membri ai comunității noastre. În fiecare corp vei găsi câte 2 lifturi de mare capacitate, marca KONE și o scară de urgență, care, împreună cu cele 4 adăposturi de protecție civilă (spații ALA), aflate în subsolul complexului, cu iluminatul LED din spațiile comune, băi și balcoane, reprezintă doar o parte din beneficiile pe care le vei avea, odată cu mutarea în Select Residences.

O COMUNITATE ATENTĂ

Am devenit cu toții mai atenți la resursele naturale utilizate în viața de zi cu zi. Fie că vorbim de alimentarea cu apă sau de distribuția agentului termic, ne-am dorit ca fiecare apartament să fie contorizat individual. Instalăm în fiecare locuință o centrală proprie cu funcționare în condensație, marca SAUNIER DUVAL și contoare pentru consumul de gaze și apă. Ne dorim să te simți în siguranță și confortabil acasă, de aceea ne vom focusa pe facilități precum sistemul de supraveghere video la fiecare intrare în clădire sau pe accesul în interior prin video-interfon.