Dezvoltator

Anchor Grup este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori din România, cu o experiență de 25 de ani pe piața locală. Portofoliul rezidențial al companiei este reprezentat de 3 proiecte: InCity Residences (finalizat), Pallady Towers (finalizat) și Select Residences (în construcție).

InCity Residences, care include peste 500 de apartamente în 4 blocuri, este situat în vecinătatea București Mall – Vitan și a fost finalizat în 2016.

Al doilea proiect rezidențial finalizat este Pallady Towers, situat pe Bulevardul Theodor Pallady, în cartierul Titan, cu peste 200 de apartamente în două clădiri, livrate în 2020.

Select Residences – cu 347 apartamente situate în trei clădiri – este cel mai nou proiect rezidențial în derulare al companiei. Lucrările de construcție au început deja, cu o dată de livrare în a doua jumătate a anului 2024.

De atunci, investiția locală a companiei a depășit 500 de milioane de euro. Portofoliul său include și proiecte în zona de retail, una dintre cele mai importante componente de business ale grupului: Anchor Grup a dezvoltat primul centru comercial modern din România, București Mall – Vitan, urmat de Plaza România, care a reprezentat o altă premieră pe piața locală, odată cu deschiderea cinematografului Movieplex, cel care le-a oferit românilor posibilitatea de a viziona în premieră filme în format 3D.

Anchor Grup a dezvoltat și clădirile de birouri: Anchor Plaza, Plaza România Offices și Metropol Plaza.